For Eksperter

Hvis du er blevet kontaktet af en fra vores team er det fordi vi mener din viden er yderst relevant for en af vores kunder, og fordi vi mener at en dialog ikke giver anledning til nogen form for interessekonflikt eller problemer i relation til eventuelle fortrolighedsforpligtelser.

Hvorfor rådgive som ekspert gennem NKP?

Super fleksibelt og ingen binding

Afhængig af dine personlige preferencer og tilgængelighed begrænser de fleste konsultationer sig til 1 time på telefonen på et tidspunkt der passer dig, og du kan altid sige nej til en specifik opgave.

Nye perspektiver og udfordringer

De fleste af vores eksperter finder at fortrolige rådgivningssessioner med beslutningstagere i større virksomheder og top-investorer giver friske inputs og nye perspektiver på industrien.

Ekstra indtjening og større netværk

Vi kompenserer dig meget gerne for din tid på telefonen, og de telefonbaserede konsultationer leder ofte til tilbud om længevarende rådgivningsopgaver eller bestyrelsesposter.

Fortrolig og sikker vidensdeling

Du vil aldrig blive bedt om at dele fortrolig eller sensitiv information om din nuværende arbejdsgiver eller lignende, og dine inputs bliver ikke publiceret offentligt noget sted.

Rådgivning via Nordic Knowledge Partners

De fleste af vores eksperter er travle karrierepersoner med en tætpakket kalender - derfor arbejder vi med et højt service niveau og vi tager os af alle praktikaliteter samt sikrer os at hver enkelt konsultation du må blive tilbudt er det rigtige match og der ikke er nogen interessekonflikter.

Hvad vores eksperter siger

"NKP's dybe viden om erhvervslivet i de Nordiske lande betyder at jeg får tilbudt rådgivningsopgaver som ikke eksisterer andre steder"
Bertrand Carreau
✔ Ekspert hos Nordic Knowledge Partners siden 2016
✔ Tidligere CEO i det Europæiske mejeriselskab Youplait Fresh Dairy, med ansvar for Europæiske datterselskaber og franchise-partnere
"Jeres tilmeldingsproces er smertefri og ligetil, og i rækker kun ud når der er et godt match"
Christian von Buchwald
✔ Ekspert hos Nordic Knowledge Partners siden 2016
✔ Professor og Overlæge på Øre-, Næse-, Halsafdelingen (ENT) på Rigshospitalet og Rådgiver for Sundhedsstyrelsen
"Det er altid super interessant at diskutere cases med den type af investorer i arbejder med"
Rasmus Helmich
✔ Ekspert hos Nordic Knowledge Partners siden 2017
✔ Tidligere CEO i telefoni-, og infrastrukturselskabet NiaNet

Sådan fungerer det

Efter du er blevet kontaktet af en fra vores team, enten over LinkedIn eller email, ser den typiske proces således ud - vores klienter arbejder ofte med meget stramme deadlines (1 - 3 dage), så jo tidligere du har mulighed for at svare os jo større er sandsynligheden for at vi får sat konsultationen op.

1. Introkald med din kontakt hos NKP

10-15 min. uformel dialog med fokus på din viden om emnet, vores koncept, og hvilke dele du kan/ikke kan dække samt hvilke tidspunkter du er tilgængelig for et kald med vores kunde.

2. Vi arrangerer konsultationen

Når vi har bekræftet matchet og fundet et tidspunkt der passer alle sørger vi for at sende kalenderinvitationer - alle kald foregår på vores sikre konferencelinjer, og dine personlige kontaktdetaljer deles ikke.

3. Telefonmøde med kunden

Du får et lokalt telefonnummer samt en adgangskode som du ringer ind til på det aftalte tidspunkt og telefonmødet kan begynde - naturligvis kender du agendaen og spørgsmålene på forhånd.

4. Vi betaler dig for din tid

Når telefonmødet er gennemført tager vi os af papirarbejdet og håndterer udbetalingen af dit aftalte honorar enten vi almindelig bankoverførsel eller PayPal - vi kan også donere til velgørenhed på dine vejne.

Vil du vide mere?

Vi svarer med glæde på alle dine spørgsmål, og vi vil sætte stor pris på at høre fra dig hvis du overvejer at tilmelde dig vores netværk - du kan også tage et kig på de forskellige dokumenter under "Resources" (øverste højre hjørne) for at læse mere om Ekspertnetværk Industrien og Nordic Knowledge Partners.