For eksperter

Hvis du har blitt kontaktet av oss er det fordi vi tror din kunnskap/innsikt vil være svært verdifull for en av våre klienter og du kan være trygg på vi har konkludert med at din rolle ikke vil føre til noen form for interessekonflikt eller skape eventuell problemer mtp. taushetsplikt.

Hvorfor rådgi som en ekspert gjennom NKP?

Veldig fleksibelt og ingen binding

Avhengig av dine personlige preferanser og tilgjengelighet begrenser de fleste konsultasjoner seg til 1 time på telefon. Tidspunktet for samtalen baserer seg alltid på din kalender og du kan alltid takke nei til spesifikke forespørsler.

Nye perspektiver og utfordringer

Deltagelse i konfidensielle samtaler med beslutningtagere i store virksomheter og ledende investorer fører ofte til nye perspektiver og interessante oppdateringer fra bransjen.

Ekstra inntjening og større nettverk

Vi kompenserer deg gjerne for oppdraget, og slike konsultasjoner leder ofte til tilbud om ytterligere samarbeid og styreroller.

Fortrolig og sikker deling av din innsikt

Du vil aldri bli bedt om å dele fortrolig eller sensitiv informasjon om din nåværende eller tidligere arbeidsgivere, og din innsikt blir ikke publisert offentlig under noen omstendigheter.

Rådgiving med Nordic Knowledge Partners

Majoriteten av våre eksperter er travle næringslivsledere med begrenset tid. Av den grunn arbeider vi med et høyt servicenivå og tar oss av alt av praktikaliteter samt forsikrer oss om at hver enkelt konsultasjon du blir tilbudt er compliant og samsvarer med din kompetanse.

Dette sier ekspertene våre

"NKP dybdekunnskap om det nordiske næringslivet gir eksperter muligheter for konsultering som ikke er tilgjengelig andre steder"
Bertrand Carreau
✔ Ekspert hos Nordic Knowledge Partners siden 2016
✔ Tidligere Konsernsjef for Yoplait Fresh Diary, ansvarlig for datterselskaper og franchisetakere
"Deres on-boarding prosess var smertefri og effektiv, og dere kontakter meg bare når klientforespørselen samsvarer med min bakgrunn"
Christian von Buchwald
✔ Ekspert hos Nordic Knowledge Partners siden 2016
✔ Professor og overlege på Øre-, Nese-, Halsavdelingen (ENT) på Rikshospitalet, og rådgiver for Sundhedsstyrelsen
"Det er alltid interessant å diskutere potensielle cases med investorene dere jobber med"
Rasmus Helmich
✔ Ekspert hos Nordic Knowledge Partners siden 2017
✔ Tidligere Konserndirektør for telefoni-, og infrastrukturselskapet NiaNet.

Slik fungerer det

Etter at du blitt kontaktet av en fra fra vårt team på LinkedIn eller email, ser den typiske prosessen slik ut; våre klientet jobber vanligvis med korte tidsfrister (1-3 dager), derav jo tidligere du har mulighet for å svare desto større sjanse er det for at konsultasjonen blir bekreftet

1. Introduksjonskald med din NKP kontakt

10-15 min uformell dialog med fokus på introduksjon til NKP, din innsikt til emnet, samt hvilke aspekter du kan/ikke kan kommentere på. I tillegg vil vi prøve å finne en passende tid for samtalen med vår klient.

2. Vi arrangerer konsultasjonen

Når vi har konkludert med din evne til å bistå klienten og blitt enige om et tidspunkt for konsultasjonen sender vi ut kalenderinvitasjoner. Alle samtaler foregår på våre interne konferanselinjer, og dine kontaktdetaljer deles ikke.

3. Telefonmøte med kunden

Du får et lokalt telefonnummer (samt en adgangskode) som du ringer inn til på det avtalte tidspunkt. Du vil naturligvis kjenne til agendaen for samtalen på forhånd.

4. Vi kompenserer deg for din tid

Når konsultasjonen er gjennomført tar vi oss av papirarbeidet og utbetaler ditt avtalte honorar. Vi tilbyr både alminnelig bankoverførsel og PayPal, og kan også donere pengene til en veldedig organisasjon etter ditt ønske.

Vil du vite mer?

Vi svarer med glede på alle dine spørsmål, og vi vil sette stor pris på å høre fra deg om du skulle være interessert i å melde deg inn i vårt nettverk. Du må gjerne ta en titt på de forskjellige dokumentene tilgjengelig under “Resources” (øverst i høyre hjørne) for å lese mer om ekspertnettverk industrien og Nordic Knowledge Partners.