För Experter

Om du har blivit kontaktad av oss, beror det på att vi tror att er kunskap vore mycket värdefull för en av våra nuvarande klienter och att en potentiell konsultation inte skulle utgöra en intressekonflikt eller leda till en överträdelse av sekretessåtaganden.

Varför rådgiva som expert via NKP?

Flexibelt och Icke-Bindande

Beroende på dina preferenser och tillgänglighet, är de flesta konsultationer bara 1 timme över telefon på en tidpunkt som passar er, och ni kan alltid neka en konsultation.

Ta Del av Nya Perspektiv

Att delta i konfidentiella telefonmöten med toppinvesterare och verksamheters beslutsfattare ger dig automatiskt nya perspektiv och uppdateringar om din bransch.

Ersättning och Nätverk

De telefonbaserade konsultationerna kan leda till ytterligare rådgivning och styrelsearbete men även en potentiell ny roll. Utöver det erbjuder vi gärna en kompensation för er tid.

Konfidentiellt och Förenligt

Ni kommer inte bli ombedd att utge konfidentiell eller känslig information om er nuvarande arbetsgivare eller andra, och era insikter kommer aldrig delas offentligt.

Arbeta med Nordic Knowledge Partners

Flertalet av våra experter är ofta företagsledare med ont om tid - detta har resulterat i en servicemodell där vi tar hand om allt det praktiska och säkerställer att varje engagemang är förenligt med våra principer.

What our experts say

“NKPs djupa kunskap om den nordiska affärsvärlden ger Experter konsultmöjligheter som inte går att finna på annat håll”
Bertrand Carreau
✔ Expert med Nordic Knowledge Partners sedan 2016
✔ Tidigare VD för Yoplait Fresh Dairy, ansvarig för europeiska dotterbolag och franchisetagare
“Er onboarding-process var smidig och effektiv, och ni tar bara kontakt när det är en bra matchning”
Christian von Buchwald
✔ Expert med Nordic Knowledge Partners sedan 2016
✔ Chefskirurg på ÖNH-avdelningen vid Köpenhamns Universitetssjukhus i Danmark
“Det är alltid intressant att diskutera potentiella affärer med den typ av investerare ni arbetar med”
Rasmus Helmich
✔ Expert med Nordic Knowledge Partners sedan 2017
✔ Tidigare VD för den nordiska kommunikationsleverantören, NiaNet

Så fungerar det

Efter ni har blivit kontaktad via LinkedIn eller email (och svarat), ser processen ut som följer - våra klienter arbetar vanligtvis mot korta tidsfrister (1-3 dagar), så ett snabbt svar innebär en större sannolikhet för att konsultationen blir av.

1. Introsamtal med din NKP-kontakt

10-15 min. informellt samtal kring er kunskap om ämnet, vårt koncept, vilka delar ni kan (eller inte kan) tala om och om/när ni kan vara tillgänglig för ett samtal med vår klient.

2. Vi arrangerar konsultationen

När profilen är bekräftade av vår klient och tiden för samtalet passar båda parter, då cirkulerar vi kalenderinbjudningar - alla samtal sker som konferenssamtal på våra säkra linjer och era kontaktuppgifter delas inte med klienten.

3. Telefonmöte med klienten

Vi förser er med ett lokalt nummer och en pinkod för att kunna ringa in på den överenskomna tiden och telefonmötet kan då börja - naturligtvis tillhandahåller vi experten med en agenda och specifika frågor innan samtalet.

4. Vi kompenserar dig för din tid

När telefonkonsultationen är klar tar vi hand om all administration och er kompensation blir utbetald antingen som en banköverföring eller via PayPal, ni kan också välja att donera till en valfri välgörenhetsorganisation i ert namn

Vill du veta mer?

Vi svarar mer än gärna på alla typer av frågor och vi skulle uppskatta mycket om ni hör av er vid intresse att gå med i vårt nätverk - ni kan även gå vidare på fliken “Resources” i det övre högra hörnet för mer information om expertnätverksindustrin och NKP.